Tjenester

INTERONLINETM

NORSK SIKKER SKYLAGRING

INTERONLINE har gleden av å tilby deg en norsk sikker skylagring, utviklet for bedrifter. Som regnskapsfører/IT-firma vet vi at mange ønsker fordelene skyen gir, men også viktigheten av å ha en sikker, norsk løsning. Vi presenterer løsningen: Filbox. Fra kr 199 inkl mva per måned.

Les mer i nettbutikken...

 

NORSK SIKKER BACKUP

Som regnskapsfører/IT-firma vet vi viktigheten av å ivareta dine data mot ransomware, maskinvarefeil, brann og menneskelig svikt, og vi ser verdien av norsk lagring. Vi ønsker å tilby deg markedets beste Online Backup, og vi hjelper deg med oppsett og service. Online Backup fra kr 299 inkl mva per måned. Les mer i nettbutikken...

 

Slik sparer din bedrift tid og penger:

Online dokumenter i nettskyen!

a. Management for hire! Lei en midlertidig økonomisjef eller en personalleder! Her er det snakk om aktiv ledelse av avdelingen. BESPARELSE: Samordne ressurser og prosesser på avdelingen. Øke trivsel blant ansatte, redusere sykefravær.

b. Bemanningsutleie. Lei en økonomikonsulent til å assistere ditt firma innen økonomi og personalarbeid.

BESPARELSE: Unngå direkte arbeidsgiveransvar og unngå faste lønnskostnader , som er viktig i perioder med usikre inntekter for bedriften.

c. Rådgivning for firma innen web, økonomi, lønn, personalspørsmål og bemanning.

BESPARELSE: Vær i forkant på trusler for din bedrift. Se på muligheter sammen, og få etablert en riktig strategi for ditt firma. Hvordan samordne bemanningsbehov , bedriftens økonomi og teknologi optimalt.

d. Produksjon av websider og nettskyløsninger for din bedrift.

Forenkle prosesser - se på besparelsesmulilgheter sammen.

e. Kanditatsøk i NAV database og europeiske databaser i henhold til våre strenge etiske retningslinjer. Selektering av aktuelle kandidater for din bedrift , gjennom intervju og referansesjekk.

BESPARELSE: Tid er penger. Vi tar jobben for deg, slik at du kan konsentrere deg om din daglige drift.

 

Ta kontakt for en hyggelig og uformell prat: :-)

 

Nytt selskap? Selskapsform?

 

For AKSJESELSKAP: Klargøring av stiftelsesdokumenter for registrering. Fravalg av revisor kan velges, dersom visse vilkår er oppfylt (ta kontakt for nærmere info). Offentlige gebyrer, herunder Brønnøysundregistrene (p.t. kr 5.666,-) for innskutt aksjekapital kommer utenom denne kostnad. (Ta kontakt for nærmere info). Minstekrav til aksjekapital er kr 30.000,-. Stiftelseskostnader kan fradragsføres direkte på selskapet. For ANS og ENK registrering er det mindre komplisert. For NUF (Norsk avd for Utenlands Foretak) registrering, tar vi det gjennom en ekstern leverandør, da det kreves inngående kjennskap til det enkelte lands regelverk. (Ta kontakt for nærmere info.)

Pris A/S (aksjeselskap) kr 4.000,- eks mva

Pris ANS 1.950,- eks mva

Pris ENK 1.300,- eks mva

Pris NUF (eksternt advokatfirma, ta kontakt)

 

 

 

 

Min e-mail:
Mitt navn og telefon nummer. Kontakt tidspunkt.

NETTSKYEN INTERONLINE

 

Din økonomi- og personalavdeling i nettskyen vår.

 

 

Gjør dine dokumenter online!

 

a Lettere tilgang.

b. Mindre papir sparer miljøet.

c. Sikre viktige dokumenter.