REKRUTTERING

INTERONLINETM

NORSK SIKKER SKYLAGRING

INTERONLINE har gleden av å tilby deg en norsk sikker skylagring, utviklet for bedrifter. Som regnskapsfører/IT-firma vet vi at mange ønsker fordelene skyen gir, men også viktigheten av å ha en sikker, norsk løsning. Vi presenterer løsningen: Filbox. Fra kr 199 inkl mva per måned.

Les mer i nettbutikken...

 

NORSK SIKKER BACKUP

Som regnskapsfører/IT-firma vet vi viktigheten av å ivareta dine data mot ransomware, maskinvarefeil, brann og menneskelig svikt, og vi ser verdien av norsk lagring. Vi ønsker å tilby deg markedets beste Online Backup, og vi hjelper deg med oppsett og service. Online Backup fra kr 299 inkl mva per måned. Les mer i nettbutikken...

 

 

REKRUTTERING vs BEMANNING:

Som godkjent bemanningsselskap, kan Interonline a.s. fylle din bedrifts midlertidige bemanningsbehov. Dette kan gjøres på to måter:

A. Vi skaffer den / de ansatte du trenger gjennom ansettelse i vårt selskap. Vi har lønns- og regnskapssystem, og nødvendig HMS program og utstyr tilgjengelig.

 

B. Det andre alternativet er ren rekruttering. Vi skaffer den / de ansatte du trenger. Vi foretar bakgrunnssjekk og intervjuer.

 

Vi har tilgang til stor database av kvalifisert personell innen alt fra helse- til bygningssektor, herunder både norske og EU borgere.

 

Dersom du er usikker, kan du ta kontakt, så kan vi sammen finne en god løsning.

 

 

 

NETTSKYEN INTERONLINE

 
 
 

 

Din økonomi- og personalavdeling i nettskyen vår.

 

 

Gjør dine dokumenter online!

 

a Lettere tilgang.

b. Mindre papir sparer miljøet.

c. Sikre viktige dokumenter.